fbpx

VSB zal actiemodel C-47 niet ondersteunen

GFC NIEUWSREDACTIE- De Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) geeft geen ondersteuning aan C-47 om werknemers vrijdag om 11 uur vrij te geven.

Het bestuur van de VSB is in spoed bestuursvergadering bijeen gekomen en is er unaniem over eens dat terwijl het ‘on speaking terms’ is met de regering het in dit stadium niet correct zou zijn om de acties van C-47 te ondersteunen.

Activist Stephano ‘Pakittow’ Biervliet hoi vrijdag ook een protestactie tegen de regering, waarbij het thema is ‘Alles Plat!’

Het bedrijfsleven maakt ook een heel moeilijke periode door, en productiebedrijven maken zich enorm bezorgd dat ze verder gedupeerd zullen worden door de acties en de enorme schade die ze zullen lijden, schrijft VSB-voorzitter Rekha Bissumbhar aan de leiding van C-47.

BEKIJK OOK
Woning door brand verwoest, gezin van 4 dakloos

De VSB heeft begrip voor het standpunt voor het willen ondernemen van acties, “echter wensen wij ook intern met onze leden en met de overige bedrijfsleven organisaties in contact te treden over deze ingrijpende zaak, van waaruit er een gezamenlijk standpunt kan worden ingenomen”.

Het schrijven van de VSB is doorgestuurd naar de bedrijven die naar eigen inzichten kunnen handelen.