fbpx

Vrouwen weten niet dat strakke broeken zonder achterzakken ze niet mooi staan

INGEZONDEN- Het is telkens weer te zien in de gym, maar ook in de supermarkten, malls, restaurants, op staat of andere drukbezochte uitgaansplekken.

Vrouwen die lopen met strakke broeken die geen achterzakken hebben. Veel van deze dames kopen en dragen deze kleding in de veronderstelling dat zij hiermee erg aantrekkelijk zijn voor mannen en lesbische vrouwen.

Vooral in de sportschool dragen dames zeer strakke leggings / stretchbroeken, vaak ook zonder achterzakken, in de hoop hiermee veel mooier voor de dag te komen.

MET PLATTE BILLEN GEEN MOOI GEZICHT

Het is jammer dat niemand deze dames erop wijst dat deze kleding niet helpt om het uiterlijk vertoon naar een hoger niveau te brengen. Als je als vrouw wenst te scoren bij mannen of lesbo’s is het dragen van strakke leggings niet aan te bevelen.

Vooral als je platte billen hebt is het dragen hiervan een absolute ‘no go’.

BEKIJK OOK
Vrouwen krijgen vaak complimenten over hun uiterlijk terwijl ze die niet verdienen

De vorm van de derrière wordt helemaal verkeerd en negatief geaccentueerd bij dit soort kleding. Je krijgt al gauw de indruk dat de persoon een misvormd achterwerk heeft.

Mijn advies aan dames die letten op hun ‘looks’ is om beter na te gaan wat ze dragen. Laat je niet voor de gek houden door valse complimenten van anderen.

Ikzelf ben al langer dan twintig jaar lang, elke dag in diverse gyms en heb als moderne man nog nooit een vrouw gezien die er mooi uitziet in deze stretchbroeken. Het tegendeel is juist het geval, het is echt geen mooi gezicht!

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de GFC Nieuwsredactie het eens is met de inhoud