Vrouwen die het bed delen met veel mannen zijn fout bezig, mannen met veel vrouwen verhogen juist hun status, vertelt datingexpert

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Hoe meer bedpartners een vrouw heeft gehad, des te groter de kans dat ze op emotioneel en mentaal vlak beschadigd is.

Het ontwikkelen van een connectie tussen een vrouw en een toekomstige geliefde wordt steeds kleiner als ze regelmatig met haar benen wijd gaat voor meerdere mannen. Dat beweert althans de Amerikaanse Youtube dating-expert LFA.

Hoe meer vrouwen een man gehad heeft, des te hoger zijn status in de maatschappij. Zijn zelfvertrouwen krijgt een boost en hij voelt zich gewaardeerd en gerespecteerd, ook door zijn omgeving, zegt hij.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Elke vrouw zal vreemdgaan en een andere man zoeken tenzij je laat zien dat je beter bent, zegt relatiecoach

Wanneer een vrouw met meerdere mannen naar bed gaat gebeurt precies het omgekeerde. Ze krijgt er niet meer zelfvertrouwen van, en er wordt neerbuigend naar haar gekeken, zelfs door haar vriendinnen, is de uitleg van de populaire  datingcoach met tienduizenden volgers.

De meeste vrouwen vinden het volgens hem geen probleem om een man die met veel vrouwen het bed heeft gedeeld te strikken voor een relatie, sterker nog, ze vinden het juist zeer verleidelijk omdat ze zich aangetrokken voelen tot mannen die in trek zijn bij andere vrouwen.

Om die reden adviseert hij jonge vrouwen die een succesvolle man willen “vangen” om ervoor te zorgen dat ze niet in bed stappen met wildvreemde mannen, en om vooral niet ongehuwd zwanger te raken.

De meeste mannen voelen zich volgens hem totaal niet aangetrokken tot alleenstaande moeders van in de dertig en ouder.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten