fbpx

Vrouw wil grotere boezem maar sterft bijna door nepborsten

GFC NIEUWSREDACTIE- De 27-jarige Safia vertelt over de heftige complicaties die ze had na haar borstvergroting.

Van depressie en angst tot een compleet verlies van haar libido – waarvan ze zegt dat ze ‘volledig was genezen’ nadat ze de implantaten had verwijderd.

De influencer uit Miami (VS) kreeg borstimplantaten van 650 cc, omdat ze altijd al grotere borsten wilde om haar figuur te voltooien, schrijft Whats New 2Day.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Vrouwen die vaak de liefde met zichzelf bedrijven worden niet blind en krijgen ook geen extra haar op handpalm

De eerste paar maanden na de operatie was Safia dolblij met haar nieuwe look en genoot ze van de extra aandacht die ze kreeg van haar vrienden en volgers op sociale media.

BEKIJK OOK
Vader van meisje (17) dat op vrouwen valt legt haar uitgaansverbod op en voert brainwash gesprekken

Ongeveer drie maanden nadat ze haar implantaten had gekregen, zei de gezondheidscoach dat ze echter begon te worstelen met een aantal gezondheidsproblemen, waaronder chronische angst en depressie en ernstige vermoeidheid. Ze kreeg ook hartkloppingen, misselijkheid en een verminderd libido.

Pas eerder dit jaar, toen een van haar vrienden haar implantaten liet verwijderen, met exact dezelfde symptomen die Safia ervoer, begon ze te beseffen dat haar gezondheidsproblemen mogelijk verband hielden met haar borstimplantaten.

Uiteindelijk nam Safia de beslissing om haar borstimplantaten te laten verwijderen. Vrijwel meteen verdwenen de meeste symptomen.

Foto: @safiaberrada/mediadrumworld.com

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER