fbpx

Vrouw vermoord door ex-partner laat vier minderjarige kinderen achter

GFC NIEUWSREDACTIE- De 34-jarige Gieslawatie Audhoe die woensdag door haar ex-partner is vermoord, laat vier minderjarige kinderen achter.

Het voorlopig onderzoek in de zaak waarbij een vrouw werd dood gewurgd en gedumpt nabij de Paramaribo Zoo in Suriname heeft uitgewezen dat het slachtoffer op die dag omstreeks 15.00 uur bezoek kreeg van haar ex-vriend Steven K. (40).

Hierna vertrok de vrouw met haar ex-partner en liet haar vier kinderen alleen achter.

Een 12-jarige dochter gaf de politie aan dat zij haar moeder vanaf het moment dat zij was opgehaald, niet meer kon bereiken.

Het levenloos lichaam van de vrouw werd op de grond in een inham aan de Kanangalaan ter hoogte van de dierentuin aangetroffen.

De wetsdienaren koersten naar de locatie voor onderzoek na een melding te hebben ontvangen dat een vrouw uit een bruine personenauto was gedumpt.

Naar zeggen van een alerte burger reed hij voorbij voornoemde locatie en zag het voertuig in de inham, waarbij het rechterportier openstond en iemand naast het voertuig op de grond lag.

Hij vond dat verdacht en keerde terug om poolshoogte te nemen. Daarbij trof hij een vrouw aan die geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast.

OOK INTERESSANT
25-jarige bromfietser daags na aanrijding overleden in ziekenhuis

De verschillende onderzoekdiensten van de politie deden eveneens de locatie aan en is het verder onderzoek van deze zaak overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten (KD).

Na uitgewerkte informatie van medewerkers van de afdeling (KD) is in samenwerking met leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) op donderdag 9 maart de verdachte Steven die in het voertuig aan de Jozef Israëlstraat was gezeten, aangehouden.

Steven moet na zijn ex-partner Gieslawatie te hebben opgehaald met haar naar de Cultuurtuinlaan zijn gereden. Op een bepaald moment moet hij haar vermoedelijk hebben gewurgd en haar mond en keel hebben dichtgedrukt, met voor de vrouw het noodlottig gevolg. Het motief moet in de relationele sfeer liggen.

Het ontzielde lichaam van Gieslawatie is voor obductie door de politie in beslag genomen, terwijl de verdachte Steven in verzekering is gesteld.

Ook het voertuig is hangende het onderzoek in beslag genomen.