Vrouw uit Paramaribo zonder rijbewijs zet vriend onder druk om elke ochtend te shoppen

vrouw auto

GFC LIFESTYLEREDACTIE– Een 34-jarige vrouw, momenteel zonder werk en woonachtig in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo, vraagt haar vriend dagelijks om vroeg in de ochtend met haar boodschappen te doen in de supermarkt.

De man, die twee jaar ouder is, voelt zich ongemakkelijk door wat hij beschouwt als obsessief gedrag van zijn vriendin, aldus een bron die dicht bij het koppel staat. Ze hebben al geruime tijd een relatie waarbij ze apart wonen.

De vrouw, die geen rijbewijs heeft en nog steeds bij haar ouders woont, wordt door haar partner beschreven als verslaafd aan het winkelen in de grotere supermarkten in haar stad.

Ze voelt zich ongelukkig als ze een dag niet in de supermarkt is geweest en legt de verantwoordelijkheid om te rijden op hem.

Volgens een psycholoog, die sprak met GFC Lifestyle, kan dit gedrag mogelijk gerelateerd zijn aan routine of gewoonte, wat op zichzelf niet per se ongezond is.

OOK INTERESSANT
Man geeft schuld van pijnlijke relatiebreuk aan president Santokhi: 'Ik zal hem nooit vergeven'

Echter, zo benadrukt de psycholoog, als het niet kunnen gaan naar de supermarkt leidt tot overmatige stress, ongelukkigheid of angst, kan dit duiden op obsessief gedrag of mogelijk zelfs een dwangstoornis.

Foto ter illustratie.