Vrouw (30) uit Zoetermeer met smetvrees: ik zal nooit een lepel van een restaurant in mijn mond zetten

vrouw eten restaurant

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 30- jarige vrouw die woont in Zoetermeer, Nederland, legt uit waarom ze nooit een lepel of een vork die al eerder door anderen is gebruikt in haar mond zal zetten.

Zij is van mening dat wij sinds onze babyjaren bepaalde gewoonten krijgen aangeleerd, zonder dat er goed bij stil wordt gestaan of deze wel netjes of juist zijn.

Het langdurig gebruik van hetzelfde bestek in een restaurant dat mogelijk door wel duizenden mensen is gebruikt is volgens haar een pregnant voorbeeld, zegt ze aan GFC Lifestyle.

“Wij zijn het met z’n allen, ik uitgezonderd, de normaalste zaak gaan vinden dat wij een lepel die in de mond van allerlei smerige mensen is geweest, sommigen zijn intussen zelfs al overleden, ook kunnen gebruiken”.

“Ook al worden de lepels en vorken gewassen, wat overigens vaak niet goed gebeurt, het is en blijft een smerige handeling. Het idee alleen al dat het metaal in de vieze monden is geweest geeft mij kippenvel”, verduidelijkt ze.

OOK INTERESSANT
Surinaamse caissière(55) in Nederland vreest baan kwijt te raken aan self-service kassa's

“Ik zal daarom nooit een lepel van een restaurant of van wie dan ook in mijn mond zetten. Nooit!”

Zij zegt ervan overtuigd te zijn dat er nog veel meer mensen in Nederland rondlopen die haar groot gelijk geven zodra zij er beter over hebben nagedacht.

Foto vrouw ter illustratie.