Vrouw met kanker die nog uren te leven had ging naar de hemel en kreeg boodschap dat ze terug mag naar aarde

GFC NIEUWSREDACTIE – Anita Moorjani (foto) uit Singapore kreeg in 2002 de diagnose terminale kanker. In 2006 vertelden artsen haar familie dat ze nog maar een paar uur verwijderd was van de dood.

Anita raakte in een 30 uur durende coma en vertelt aan diverse media dat ze uit haar zieke fysieke lichaam trad en naar de hemel ging. Ze ontmoette daar haar toen inmiddels overleden vader en vriendinnen.

‘Keer terug naar aarde’

Anita kreeg de boodschap dat ze terug mocht komen naar het aardse leven en gezond verder zou gaan want het was haar tijd nog niet om daar te mogen blijven.

OOK INTERESSANT
Moeder uit Paramaribo huilt dagen achtereen omdat dochter(19) haar vriendin dumpt

De vrouw werd wakker en meerdere medisch specialisten waren stomverbaasd. Na vier dagen waren haar 21 gezwellen in haar lichaam ruim 70 procent geslonken.

Geen verklaring

Naderhand hebben verschillende oncologen haar medische gegevens bestudeerd en konden geen verklaring geven voor haar plotselinge genezing. Vervolgens is al haar medische data gestuurd naar vijf gerenommeerde internationale kankerinstituten.

OOK INTERESSANT
Vrouw uit Paramaribo onder druk gezet om man te vertellen dat hij niet de vader is van haar dochter

Onafhankelijke kankerspecialisten komen tot dezelfde conclusie: Anita zou toen al overleden moeten zijn.

Heden ten dage is ze kerngezond en wil nog steeds een ieder die treurt om hun overleden dierbaren troosten.

Ze weet zeker dat alle mensen die zijn heengegaan, eigenlijk nog leven. Ze  zijn naar een veel mooiere wereld gegaan.

Volgens Anita hebben ze het in die andere dimensie, waar volgens haar ons echte thuis is, meer dan fantastisch. Veel beter dan hier op aarde.