fbpx

Vrouw die droomt dat ze aanrijding maakt onderweg naar vriend overweegt relatiebreuk

GFC LIFESTYLEREDACTIE – Het is niet raadzaam om op grond van nare of zeer angstaanjagende dromen een liefdesrelatie te beëindigen.

Zowel volwassen mannen en vrouwen moeten minder bijgelovig zijn en de meeste dromen helemaal niet serieus nemen.

Dat laat het Kritisch Internationaal VrouwenCollectief (KIVC) aan de lifestyleredactie van GFC Nieuws weten.

Het KIVC reageert naar aanleiding van een geval van een 32- jarige vrouw uit Paramaribo, Suriname, die aan haar vriendin heeft verteld dat ze tot twee keer toe heeft gedroomd dat ze een lichte aanrijding heeft gemaakt toen ze onderweg was naar haar vriend.

De bijgelovige interpreteert de dromen als een ‘hemelse’ waarschuwing. Volgens haar is het een sterk signaal dat ze de liefdesverhouding met haar even oude partner moet verbreken om het noodlot te vermijden. Ze overweegt een relatiebreuk tot stand te brengen.

Een lid van het KIVC dat om advies is gevraagd liet haar weten dat zij zich niet zo vergaand moet laten misleiden door dromen.

BEKIJK OOK
Surinaamse crimineel zegt nooit te hebben genoten van zijn geld

DE MEESTE DROMEN ZIJN BEDROG

Het KIVC wijst erop dat de meeste dromen helemaal niet uitkomen.

Volgens het VrouwenCollectief heeft onderzoek uitgewezen dat meest voorkomende dromen betrekking hebben op de volgende zaken: dierbaren die komen te overlijden, vallen vanaf een grote hoogte, vliegen, seks, aangevallen of achtervolgd worden en veel te laat komen op een belangrijke afspraak.

Het KIVC is van mening dat dromen over het algemeen meer zeggen over de persoon zijn of haar verborgen en onbewuste verlangens en angsten en niet veel van doen hebben met wat er in de toekomst zal gebeuren.

“De meeste dromen zijn bedrog”, aldus het KIVC.

Foto ter illustratie.