fbpx

Vrouw die aan het werk te vaak naar het toilet gaat voor grote boodschap wordt gepest

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 49- jarige vrouw die tijdens werktijd opvallend vaak naar het toilet gaat en bovendien lang blijft zitten om haar grote ‘boodschap’ te dumpen is slachtoffer van extreem pestgedrag.

De veertiger uit de Surinaamse hoofdstad Paramaribo heeft naar verluidt bij haar collegae geklaagd dat ze regelmatig last heeft van darmkrampen. Om die reden moet ze vaker naar de wc.

BEKIJK OOK: Behandelingen Constantin goedkoopste en kwalitatief beste in Suriname, blijkt uit onderzoek Consumentenbond

Een vriendin van de dame die samen met haar op hetzelfde kantoor werkt vertelt echter aan GFC Nieuws Lifestyle dat enkele collega’s het leven van de ‘patiënte’ zuur maken door haar stelselmatig te beledigen en pesten.

Er worden onderling apps gestuurd waarin op gênante wijze wordt aangegeven dat heel het kantoor stinkt als zij naar het toilet is geweest en zelfs de beste luchtverfrissers niet helpen om de kwalijke dampen te maskeren.

BEKIJK OOK
Suriname veel te laks met aanpak zuiplappen en hardrijders op openbare wegen

De plaaggeesten beweren dat zij helemaal geen medelijden hebben met het ‘slachtoffer’.

“Zij eet de hele dag een heleboel rommel en zorgt zelf voor haar problemen” staat in één van de kwetsende berichten die naar elkaar worden gestuurd.

De vriendin zegt dat het een kwalijke zaak is dat volwassen collegae onderling zo omgaan met een darmpatiënt. Het pestslachtoffer heeft de meeste opmerkingen die over haar worden gedeeld uiteindelijk gelezen en heeft het er geestelijk heel erg moeilijk mee.

Foto ter illustratie.