Vrouw bruut om het leven gebracht door echtgenoot die moe was van haar sensuele modellencarrière

GFC NIEUWSREDACTIE- Jeffrey en Kathleen West uit de VS waren 14 jaar getrouwd en hadden volgens velen een stabiele relatie.

Kathleen was een huismoeder en zorgde voor hun 12-jarige dochter, terwijl Jeffery – een legerveteraan – werkte als beveiligingsmedewerker.

Kathleen had een online modellencarrière en verdiende haar geld door het plaatsen van sensuele foto’s die vaak zelf geschoten werden door haar echtgenoot, schrijft Mirror.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Vrouw moet US$ 14.000 schadeclaim betalen omdat ze vriendin adviseerde om haar man te verlaten

Op de avond van haar moord in januari 2018 was het koppel gaan stappen en dronken later op de avond alcohol thuis, terwijl Jeffrey foto’s schoot van Kathleen in een roze sportbeha en zwarte stiletto’s.

De volgende ochtend werd het levenloos van Kathleen op straat voor hun woning aangetroffen door buurtbewoners die de politie inschakelden.

Aan de hand van de aangetroffen sporen, de situatie op de plaats delict en boze tekstberichten werd de echtgenoot beschuldigd van moord en gearresteerd.

In november 2020 werd hij veroordeeld tot 16 jaar celstraf, ondanks hij erbij bleef dat de dood van de vrouw een ongeluk was.

Foto ter illustratie.

Overige berichten