fbpx

Vrouw Bruce Willis zegt Paparazzi om te stoppen met ‘schreeuwen’ tegen hem na dementiediagnose

GFC NIEUWSREDACTIE- Emma Heming Willis, vrouw van acteur Bruce Willis, heeft een verklaring afgelegd waarin paparazzi worden gevraagd om “zich afzijdig te houden” bij het volgen van de 67-jarige acteur, die onlangs werd gediagnosticeerd met dementie.

Heming Willis plaatste een video op Instagram, waarin ze een recent incident vertelt waarbij fotografen probeerden met haar man te praten terwijl hij een zeldzame publieke verschijning maakte om een groep vrienden te ontmoeten voor koffie in Santa Monica.

“Als je iemand bent die voor iemand met dementie zorgt, weet je hoe moeilijk en stressvol het kan zijn om iemand de wereld in te krijgen en veilig te navigeren, zelfs alleen maar om een kopje koffie te krijgen,” zei ze. “Aan de fotografen en videomensen die proberen die ‘exclusives’ van mijn man op pad te krijgen. Houd je gewoon afzijdig.”

OOK INTERESSANT
Kanye West houdt nu weer van Joden dankzij Jonah Hill

“Ik weet dat dit je werk is, maar schreeuw alsjeblieft niet tegen mijn man, vraag hoe het met hem gaat, wat dan ook. De woo-hooing en de yippee-ki-yay’s – doe het gewoon niet. Geef hem de ruimte. Zorg ervoor dat onze familie of wie dan ook die dag bij hem is, hem veilig van punt A naar punt B kan brengen. Dat is mijn verzoek.”

Haar verklaring komt een paar weken nadat de familie aankondigde dat de afasie van Willis was geëvolueerd naar frontotemporale dementie, die vaak op jongere leeftijd wordt gediagnosticeerd dan andere vormen van dementie. Symptomen kunnen persoonlijkheidsveranderingen, spraakproblemen en motorische stoornissen zijn.
Bruce en Emma zijn sinds 2009 getrouwd.