fbpx

Vrouw (47) wiens beste vriendin is overleden zegt dat haar leven door boze geest wordt geruïneerd

GFC LIFESTYLEREDACTIE-  Een vrouw  van Surinaamse origine die woont in Den Haag, Nederland, zegt aan haar vrienden en familieleden dat ze er honderd procent van overtuigd is dat haar leven wordt geruïneerd door haar beste vriendin die begin januari 2022 is overleden.

De 47- jarige bijgelovige dame had sinds haar jeugdjaren een zeer hechte band met haar stadsgenoot die plotseling het leven liet.

GFC Nieuws verneemt van een familielid dat de twee echter al enkele jaren terug een hoogoplopende ruzie kregen die nooit meer is goedgemaakt.

Sindsdien leefden de twee vrouwen als grote vijanden van elkaar en werden er over en weer kwetsende leugens over elkaar gelanceerd via sociale media.

“Veel in het leven van mijn nicht is sinds de dood van haar voormalige beste vriendin inderdaad verkeerd gegaan”.

BEKIJK OOK
Wonderen bestaan echt, zegt zeer hoog aangeschreven Amerikaanse intensive care specialist

“Haar liefdesrelatie is om onduidelijke reden kapot gegaan, haar gezondheid is erg achteruitgegaan en krijgt ze nog tal van kleine en grote maar opvallend vreemdsoortige tegenslagen te verwerken”.

“Alles lijkt steeds fout te gaan bij haar, het lijkt op de Wet van Murphy“, legt haar tante uit aan GFC.

Verschillende pogingen van mensen in haar omgeving om haar op andere gedachten te brengen zijn mislukt.

De veertiger blijft erbij dat het de boze geest is van haar overleden voormalige hartsvriendin die haar leven tot een hel maakt met wraakacties.

Volgens haar begon alle ellende na haar dood.

Foto ter illustratie.