Vrouw (33) uit Paramaribo krijgt winkelverbod van haar vriend

GFC NIEUWSREDACTIE-  Een 33- jarige vrouw die woont in het noorden van Paramaribo mag van haar vriend niet meer alleen naar de supermarkt.

De man zou van een kennis gehoord hebben dat zijn liefdespartner met wie hij samenwoont, in een langdurig en flirterig gesprek was met een andere man terwijl ze in een bekende supermarkt in de buurt aan het winkelen was.

Wellicht gedreven door jaloeziegevoelens mag zijn vriendin, die ook niet mag werken, nu alleen in zijn bijzijn naar openbare plekken.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Elke vrouw zal vreemdgaan en een andere man zoeken tenzij je laat zien dat je beter bent, zegt relatiecoach

Het Kritische Surinaamse VrouwenCollectief (KSVC) vertelt aan GFC Nieuws dat de familie van de dame in kwestie verbaasd is over de maatregel. Aan het Collectief  is gevraagd om zich met het winkelverbod te gaan bemoeien.

Vooral de moeder van de 33- jarige is van oordeel dat dergelijk bezitterig mannengedrag niet meer past in deze tijd. Het KSVC moet de man op andere gedachten proberen te brengen.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten