Vreemd verschijnsel boven Paramaribo- Noord waargenomen

GFC NIEUWSREDACTIE- Donderdagavond rond 20.40 uur  is er door twee mensen een vreemd verschijnsel in de lucht boven Paramaribo- Noord waargenomen.

Een huisvrouw die woont in Tourtonne 5 en samen met haar zoon in de tuin zat te ontspannen was getuige van het vreemd verschijnsel en zegt aan GFC Nieuws dat het beslist niet gaat om een vliegtuig, raket, meteoriet of satelliet.

“De snelheid waarmee deze verschijning horizontaal voorbij raasde richting de Atlantische oceaan was niet normaal. Het leek op een grote sigaar, maar dan met een witte heldere kleur. Dit was wel op een hoogte die je van een vliegtuig gewend bent”.

De getuige sluit uit dat het verschijnsel door mensen gemaakt kan zijn.

“Ik heb lang in het buitenland gewoond en weet zelfs hoe snel een F16 straaljager op lage hoogte voorbij kan vliegen. Dit leek wel 10 keer sneller en het maakte geen enkel geluid. Het was ook geen meteoriet. Dit was niet van onze planeet”, zegt ze zeker te weten.

De zoon van de vrouw heeft pas een foto kunnen maken toen het heldere verschijnsel volgens haar al heel ver was. Op de foto is het snelle “gevaarte/verschijnsel” helaas niet goed te zien.