fbpx

Volksgezondheid ondersteunt stichting Isabelle

GFC NIEUWSREDACTIE- In navolging van het gesprek tussen de vader van kindje Isabelle van de Leuv en de Surinaamse minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin, op 19 december 2022, waarbij onder andere is gesproken over de ondersteuning van het ministerie aan stichting Isabelle is een ondersteuningsbrief overhandigd aan ouders Van de Leuv door minister Ramadhin.

De ouders van kindje Isabelle van de Leuv zijn de initiatiefnemers van deze stichting met als doel om zoveel als mogelijk ondersteuning te bieden aan hulpbehoevende kinderen in opvanghuizen.

Het ministerie verklaart in de ondersteuning zoveel als mogelijk de stichting te ondersteunen en waar mogelijk gezamenlijke projecten uit te voeren, indachtig de doelstellingen.

BEKIJK OOK
Positieve denguegevallen het meest in Paramaribo-Noord en Kwatta

Met deze ondersteuning wensen zowel de ouders Van de Leuv en het ministerie op een constructieve, maar vooral positieve wijze verder te gaan.

De stichting Isabelle wil een bijdrage leveren aan de verbetering van het lot van kinderen in het algemeen, maar voornamelijk voor kinderen in kindertehuizen.

Deze stichting is vernoemd naar de op 6 augustus 2022 overleden Isabelle van de Leuv. Zij overleed op de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP).