VHP Idul-fitre boodschap: laten we ons leven opnieuw wijden aan de zaak van de mensheid

moslim islam

INGEZONDEN– Het einde van Ramadan is een moment van zelfreflectie.

De moslims hebben de heilige maand Ramadan gebruikt om volledig te onderwerpen aan de Schepper.

Onze moslimbroeders en zusters hebben hun gebeden naar tevredenheid verricht en onderhouden zoals het voorgeschreven is. De filosofie van het leven leer, dat we een betekenisvol leven moeten leiden en goede daden verrichten.

Idul- Fitre is een belangrijke religieuze dag die door moslims over de hele wereld wordt gevierd. Dit feest accentueert blijdschap en vreugde, welke de moslims beleven vanwege het feit dat ze gedurende de maand Ramadan zegeningen hebben mogen ontvangen van Allah. Dit festival inspireert ons het pad van liefde en mededogen te volgen.

Idul-Fitr brengt vreugde en geluk voor de mensen op het hoogtepunt van de heilige maand Ramadan, een periode van vasten, gebed en liefdadigheid. De geest van vrijgevigheid en naastenliefde verbonden aan het festival helpt een humane en medelevende samenleving in te luiden.

OOK INTERESSANT
Afreximbank kondigt samenwerking aan met Suriname voor handelsbevordering

Dit festival biedt ons de gelegenheid om de banden van verwantschap en vrede te vernieuwen. Het is ook een gelegenheid om na te denken over het belang van religieuze tolerantie en acceptatie.

Laten we ons leven opnieuw wijden aan de zaak van de mensheid, wat de beste manier is om onze liefde voor de Almachtige te tonen.

Laten we besluiten dat onze energie gericht zal zijn op het versterken van een samenleving gebaseerd op wederzijds respect en liefde.

Laten we een sociale orde opbouwen die niet alleen de materiële voordelen, maar ook de spirituele voldoening moet opleveren.

Laat Idul- Fitre ons spirituele kracht en energie geven die nodig is, offers te brengen waar onrecht plaats maakt voor recht, onwetendheid voor kennis.

Wij van de VHP bidden tot de Schepper dat hij ons kennis en inzichten geeft het land uit het dal te halen. De VHP gelooft dat we samen kunnen werken aan een vreedzame en welvarende toekomst, gebaseerd op wederzijds respect en samenwerking.

OOK INTERESSANT
50-jarige man in rug beschoten

De Oranje partij gaat de vele uitdagingen die op ons pad liggen, volledig benutten om in te zetten voor land en volk.

Laten wij de zegen van de allerhoogste afsmeken om onze leiders wijsheid en kracht te geven, handelingen te plegen die voordeel opleveren voor land en volk.

De VHP wenst de totale natie, maar in het bijzonder onze moslimbroeders en zusters een gezegende Idul fitre toe.

Ied Mubarak.

VHP