Versnelde aanpak primaire wegen vanwege Caricom Staatshoofdenvergadering

Asfaltering

GFC NIEUWSREDACTIE- Vanaf 1 juli 2022 is Suriname, en daarmee president Chandrikapersad Santokhi, voorzitter van de Caricom.

Inde eerste week van juli krijgt het land in dat kader bezoek van verschillende internationale gasten, onder wie staatshoofden en ministers uit de Caricom-lidlanden.

Voor dat bezoek worden er nu voorbereidingen getroffen, waaronder het asfalteren van de wegstrekking Paramaribo en de Johan Adolf Pengelluchthaven.

Begin juni vond de contractondertekening plaats voor herstelwerkzaamheden aan de primaire asfaltwegen in Paramaribo, Wanica en Para.

Districtscommissaris Ricardo Bhola van Paramaribo stelde daarbij dat dit een bijzonder moment en een stimulans voor de verdere ontwikkeling van Paramaribo en het land is.

Volgens de contractondertekening voor herstelwerkzaamheden aan de primaire asfaltwegen zullen er werkzaamheden plaatsvinden in Paramaribo, Wanica en Para.

De Wegenautoriteit en twee lokale ondernemers waaronder Tjongalaga zullen enkele belangrijke wegen waaronder de JF Kennedy Highway, de mr. Jaggernath Lachmonstraat, de J.A. Pengelstraat en de Anton Dragtenweg versneld aanpakken.

OOK INTERESSANT
Air Belgium die vaak vluchten uitvoerde voor Surinam Airways stopt met passagiersvluchten