Verdrietige Surinaamse man: ‘mijn echtscheiding heeft me gebroken, let op met wie je trouwt’

depressief verdrietig man

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een Surinaamse heer (44) woonachtig in Nederland en die tot voor kort getrouwd was, zegt mentaal te zijn gebroken nadat zijn huwelijk op de klippen liep.

‘Ik dacht dat ik voor altijd bij haar zou zijn’

Zijn verhaal van de verwoestende impact die zijn echtscheiding op zijn leven heeft stuurde hij per mail naar GFC Lifestyle.

Hij voelt de behoefte om anderen te waarschuwen in de hoop hen te behoeden voor dezelfde pijn.

“Ik merkte dat iets niet klopte toen ik een onderbroek die ik niet herkende in de wasmand aantrof. Uiteindelijk kwam ik erachter dat ik al geruime tijd voor de gek werd gehouden door mijn toenmalige echtgenote waarmee ik dacht voor altijd mee te zullen zijn.”

“Ik heb lust de voorhand laten nemen. Ik was erg verliefd, maar diep van binnen wist ik dat er vroeg of laat dingen uit haar verleden naar boven zouden komen.”

OOK INTERESSANT
Verloedering in Suriname neemt ernstige vormen aan

De 44-jarige uit de Randstad zegt dat hij zich voor pijn en leed kon behoeden indien hij voldoende tijd had genomen om zijn huidige ex beter te leren kennen.

Huwelijkspartner kiezen belangrijkste beslissing

Patrick Bet-David, de Iraans-Amerikaanse entrepreneur, auteur en adviseur met vele miljoenen volgers op sociale media, benadrukt dat kiezen met wie je trouwt de belangrijkste beslissing uit je leven is.

Liefde is volgens hem niet de belangrijkste vereiste voor een huwelijk, maar ook zaken als compatibiliteit op diverse belangrijke vlakken zoals waarden en doelen, geestelijke gezondheid, financiële stabiliteit en familieplanning zouden enorm zwaar wegen.

Foto ter illustratie.