fbpx

Veel mensen dromen ervan miljonair te worden maar zullen ‘losers’ blijven

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een groot deel mensen droomt er regelmatig van om als miljonair of multimiljonair door het leven te gaan.

Echter missen veel van hen het vermogen om dat doel ooit te bereiken. Deze groep zal meestal voor de rest van hun leven, tenzij zij de hoofdprijs van de loterij winnen, als loonarbeider, weinig succesvolle kleine ondernemer en vervolgens als pensionado verder gaan.

“Het zijn in de meeste gevallen personen die veel praten en de geweldigste plannen maken en bespreken met anderen”.

“Maar dikwijls voegen zij de daad niet bij het woord, zijn bang om grote risico’s te nemen, zijn te lui of kiezen voor de allermakkelijkste weg. Het blijft uiteindelijk bij het bouwen van luchtkastelen van deze grappenmakers”.

Dat zegt de Haagse mensenkenner Casanova die zelf miljonair is aan GFC Lifestyle in Den Haag.

Hij legt uit dat hij deze dromers vaak over de werkvloer heeft gehad.

“Zij komen herhaaldelijk met mooie plannen op mij af en verzoeken mij of ik wil meedoen met hun nog op te zetten business”.

“Maar ik heb al gauw door of ik te maken heb met losers, praatjesmaker die mijn tijd alleen maar komen verdoen. In dat soort gevallen ben ik er al gauw klaar mee”, aldus Casanova.

In Nederland hadden 278 duizend huishoudens in 2020 een vermogen van 1 miljoen euro of meer. Hiermee was 3,5 procent van alle huishoudens miljonair, staat op de site van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS).