Jonge vrouw tijdens gevecht over een man verwond met kapotte bierfles in gezicht

GFC NIEUWSREDACTIE- Angela A. (23) is in de vroege ochtend van 21 augustus door de politie van Latour, Suriname, aangehouden, nadat zij zich na een vechtpartij had aangemeld.

De wetsdienaren deden na de melding van een steekpartij aan de Menkendam de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst bleek het te gaan om een streetparty die gaande was tijdens lockdown-uren.

De 21-jarige Shicondy P. werd met een steekverwonding aan haar wang aangetroffen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Voormalige escort onthult dat advocaten en artsen geweldig zijn in bed

Het slachtoffer dat hevig bloedde, werd per eigen gelegenheid afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling is zij heengezonden.

Angela had inmiddels de plek verlaten en zich aangemeld op het politiebureau Latour.

Volgens een verklaring van de verdachte kent zij het slachtoffer niet. Op een bepaald moment werd zij door Shicondy en haar vriendinnen gemolesteerd.

Zonder enige reden botsten zij opzettelijk tegen haar op. De groep dames bekogelden haar zelfs met flessen. Eén van de vriendinnen van Shicondy vond dat Angela een liefdesrelatie heeft met haar vriend.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Geen condoom: jongeman ‘verzegelt’ geslachtsdeel met lijm tijdens geslachtsgemeenschap met vriendin en sterft

Om erger te voorkomen liep ze weg, maar werd door Shicondy achtervolgd, die haar om rekenschap kwam vragen. Dit liep uit in een handgemeen tussen de verdachte en Shicondy.

Angela liep tijdens dat gevecht lichte snijverwondingen op en greep daarbij naar een kapotte bierfles. Daarmee bracht zij haar tegenstander een steekverwonding toe en verliet de plek.

Het scherp voorwerp is vooralsnog niet achterhaald. Na te zijn voorgeleid is Angela door de politie in verzekering gesteld.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten