Vandaag soft launch Su Aid campagne 2021

GFC NIEUWSREDACTIE- Vandaag vindt de ‘soft launch’ plaats van de Su Aid Campagne 2021 bij Radio 10 in Suriname.

Su Aid zamelt dit jaar geld in voor de Nierstichting Suriname. Primair wordt er ingezameld voor de uitbreiding en renovatie van het Nierdialyse Centrum aan de Henck Arronstraat.

Op maandag 1 november gaan twee activiteiten van start: de SMS-campagne en de ‘Traveling Box Challenge’.

Bij de sms-actie krijgen houders van zowel een Digicel- als een Telesur-simkaart gedurende zeven weken, van 01 november tot en met 19 december 2021, de gelegenheid via SMS de inzameling te ondersteunen.

Door het woordje ‘Anu’ te sms’n naar het nummer 1919, wordt SRD 7,50 gedoneerd.

Na elke sms-dag worden er onder de nummers die op die bewuste dag een sms hebben gestuurd, vijf pakketten, met een waarde rond de SRD 250,- verloot.

De pakketten zijn beschikbaar gesteld door DTS, Fernandes Agenturen, CIC, Unidex (Morjon), HEM Suriname, DA drogisterijen en Guimar NV.

Vermeldenswaard is, dat onder alle nummers die gedurende de zeven weken een sms hebben verstuurd naar 1919 de volgende prijzen worden verloot: 1) twee tankbonnen van GOw2 Suriname, elk ter waarde van SRD 6.000,- en 2) twee ‘shopping cards’ van Choi’s , elk ter waarde van SRD 5.000,-.

Bij ‘Traveling Box Challenge’ gaan twee prominente personen in de Surinaamse samenleving gedurende een week, in hun eigen netwerk geld inzamelen. De deelnemers krijgen de speciaal daarvoor ontworpen box overhandigd.

De eerste twee kandidaten, die op 1 november de ‘strijd’ met elkaar aangaan zijn fotograaf en social media influencer Irvin Ngariman en Edward Saiman Essy van de cabaretgroep Sambal Trasie.