Uw pikante foto’s en filmpjes op uw mobiel worden in Suriname gestolen wanneer u die achterlaat voor reparatie

INGEZONDEN- Niet een ieder staat er bij stil dat er weinig personen zijn die honderd procent oprecht zijn. Een mens kun je maar moeilijk vertrouwen.

Hoe vaak is het u overkomen dat u diep teleurgesteld bent geraakt in iemand die iets heeft gedaan waarvan u dacht dat hij of zij dat nooit zou doen?

En toch zijn er personen die blind erop vertrouwen dat medewerkers van mobiele reparatieshops die onze telefoons repareren niet stiekem zeer pikante foto’s en bewegende beelden die erin zijn opgeslagen bekijken.

En indien het gaat om zeer interessante filmbeelden en foto’s mag u er van uit gaan dat een groot deel mobielmonteurs waarschijnlijk ertoe zal overgaan uw beelden op te slaan voor eigen gebruik.

Ik heb vaker gesproken met een dame die al jaren actief is in deze branche en zij garandeert mij dat dit wel vaker gebeurt.

In Suriname worden je pikante foto’s op je mobiel volgens haar soms wel degelijk gestolen en elders opgeslagen wanneer je die achterlaat voor reparatie.

Haar hint aan een ieder die gevoelig beeldmateriaal in de mobiel heeft, is om te eisen erbij te blijven bij reparatie en wachten op je apparaat.

Een andere oplossing is om zoveel als dat mogelijk is pikant materiaal te verwijderen of elders op te slaan voordat een toestel dat in de maak  moet wordt aangeboden.

OOK INTERESSANT
Een kritische blik op de Wet in Staat van Beschuldigingstelling van Politieke Ambtsdragers in Suriname

De gouden regel is: vertrouw niemand!

Foto ter illustratie.

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud