Uw overleden familieleden en vrienden zijn niet echt dood, treur dus niet te lang

GFC NIEUWSREDACTIE – Treur niet te lang om overleden dierbaren want ze leven eigenlijk nog en hebben het heel erg naar hun zin op de mooie plek waar ze nu zijn.

Het lichaam is wel dood, maar het bewustzijn van de persoon gaat gewoon verder in een andere, veel betere en mooiere wereld.

Een wereld zonder pijn, verdriet, zorgen en tijd. Maar wel met intense liefde, vrede en geborgenheid.

Dat zegt de Britse neuropsychiater, neuropsycholoog en topexpert op het gebied van near-death studies Peter Fenwick.

Fenwick heeft meer dan 40 jaar grootschalig onderzoek gedaan naar bijna dood ervaringen (NDE’s) en personen die op hun sterfbed bezoek kregen van eerder overleden familieleden die hen kwamen “ophalen”.

De topexpert is ervan overtuigd dat het leven na de aardse dood gewoon verder gaat. En het het is daar veel beter, ontspannender en zorgeloos.

“Op die plek zijn wij weer thuis. Hier op aarde zijn wij maar voor even op bezoek”, aldus de toponderzoeker.

Ook andere researchers zijn van mening dat het bewustzijn gewoon verder gaat na de lichamelijke dood.

De Nederlandse cardioloog Pim van Lommel heeft tientallen jaren onderzocht wat de ervaringen zijn van mensen die door een hartstilstand tijdelijk dood waren verklaard.

Hij komt ook tot de conclusie dat er veel meer is dan wij tot nu toe voor mogelijk hadden gehouden. Het lichaam sterft  volgens hem, maar het bewustzijn is onsterfelijk en gaat naar een meer dan fantastische plek.

Volgens de medische specialist zijn er talrijke mensen die even een glimp van het hiernamaals hebben mogen opvangen.

“Het is  in die andere wereld fantastisch, veel beter dan hier op aarde en wij komen alle overleden dierbaren daar weer tegen”, aldus personen die een near -death experience (NDE) hebben gehad.

Volgens onderzoek van de International Association for Near- Dead Studies (IANDS) is er intussen al zoveel bewijs dat er leven na de dood is, dat sceptici binnen de wetenschapswereld geen valide verklaringen meer kunnen aanleveren

Overige berichten