Twee verkeersongevallen met dodelijke afloop afgelopen weekend

GFC NIEUWSREDACTIE- Twee eenzijdige verkeersongevallen met dodelijk afloop deden zich zondag voor.

Bij het eerste verkeersongeval omstreeks 00.30 uur aan de Reebergweg liet de 28-jarige autobestuurder Juguel Pinas het leven.

De politie van Lelydorp die van het Command Center de melding van dit ongeval kreeg, constateerden bij aankomst dat Juguel over de Reebergweg reed.

Hij kwam vanuit de richting van Reeberg en ging richting de Helena Christinaweg. Door tot nog toe onbekende reden kwam het voertuig ter hoogte van mast 138 tegen een stoeprand.

Door de klap kantelde de auto om, waarbij de bestuurder uit het voertuig slingerde en in de langs de weg lopende trens belandde.

Het slachtoffer liep ernstige barst verwonding op aan zijn hoofd en liet ter plaatse het leven.

Het tweede verkeersongeval vond omstreeks 11.18 uur plaats aan de Krakaweg ter hoogte van de Sabakoebrug, waarbij de 48-jarige motorfietser Rafael Soesman kwam te overlijden.

De politie van Zanderij reed op dat tijdstip voorbij en werd gestopt door omstanders die langs de weg stonden.

Onderzoek wees uit dat de motorrijder met een vrij hoge snelheid reed over de Krakaweg. Hij kwam vanuit de richting van Zanderij en gaande in die van de Afobakaweg.

Ter hoogte van de Sabakoebrug verloor Rafael door tot nog toe onbekende reden de controle over de besturing van het voertuig.

Hij raakte van de weg, waarbij zijn hoofd vermoedelijk tegen de steunkabel van een elektrische mast die langs de weg staat, moet zijn aangekomen.

Door de slag kwam de motorrijder te vallen en belandde met zware letsels die hij opliep op aan zijn hoofd in de langs de weg lopende ravijn. Rafael was vrijwel op slag dood.

Het ontzielde lichaam van Rafael is afgestaan aan de nabestaanden, terwijl het lichaam van de overleden Juguel hangende het onderzoek in beslag is genomen, meldt de PR van het KPS.

De Verkeersunit van regio Midden is belast met het onderzoek van beide verkeersongevallen.

Overige berichten