Twee slachtoffers lopen schiet- en barst verwonding op aan de Kleine Dwarsstraat

Pistool

GFC NIEUWSREDACTIE- De 23-jarige C.M. heeft in de vroege ochtend van zaterdag 26 augustus 2023 bij een schietpartij aan de Kleine Dwarsstraat een schietverwonding opgelopen en I.K. (30) een barst verwonding aan zijn hoofd.

De politie van regio Centrum deed na de melding van het Command Center dat er op voornoemde locatie een schietpartij had plaatsgevonden en een manspersoon een barst verwonding had opgelopen de locatie aan voor onderzoek.

Daar aangekomen is uit het onderzoek van de wetsdienaren gebleken dat bij het schietincident twee slachtoffers zijn gevallen, waarbij het ene slachtoffer een schotverwonding heeft opgelopen en het andere slachtoffer een barst wond aan zijn hoofd.

OOK INTERESSANT
Chinese zakenelite overweegt sponsoring verkiezingscampagne Surinaamse partij DNL

De twee gewonden waren voor de komst van de politie per eigen gelegenheid vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De politieambtenaren deden vervolgens de SEH aan, alwaar de dienstdoende arts haar aangaf dat C.M. aan de rechterzijde van zijn borstkast is geraakt en niet aanspreekbaar is.

OOK INTERESSANT
In Suriname lopen corruptieschandalen meestal met een sisser af

Verder werd meegedeeld dat I.K. een barst verwonding op zijn hoofd heeft. Het is nog niet duidelijk hoe de andere manspersoon de barst verwonding aan zijn hoofd heeft gelopen.

Het slachtoffer met de schotverwonding is ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care. Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.