Man,73, mishandelt goede vriend die pas uit het ziekenhuis is ontslagen

GFC NIEUWSREDACTIE- Edmund V. (73) is op 3 september na zich te hebben aangemeld door de politie van Livorno in Suriname aangehouden.

Deze verdachte heeft zich op 2 september schuldig gemaakt aan mishandeling van zijn vriend die pas ontslagen was uit het ziekenhuis, na een operatie te hebben ondergaan.

Onderzoek wees uit dat Edmund reeds enkele jaren een mini graafmachine ter reparatie had gebracht voor zijn vriend M. die monteur is. Aangezien hij zijn machine wilde, begaf de 73-jarige vriend zich naar de woning van M. aan de Pandit Paltan Tewarieweg.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Klant sterft op bizarre wijze in drive-thru McDonald’s, de familie kan het nog steeds niet geloven

Bij die gelegenheid kregen de twee vrienden een woordenwisseling, aangezien de monteur M. de mening was toegedaan dat hij een groot geldbedrag heeft uitgegeven om de graafmachine weer bedrijfsklaar te krijgen.

De monteur probeerde Edmund daarbij tegen te houden om niet aan de graafmachine te komen, waardoor zij elkaar over en weer duwden.

Op een bepaald moment bracht Edmund zijn vriend M. schoppen toe in zijn onderbuik, waarna hij de plek verliet. Het slachtoffer klaagde hierna van hevige pijnen en deed het politiebureau aan voor het doen van aangifte.

Per eigen gelegenheid is M. voor medische hulp overgebracht naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij was ter observatie opgenomen in de ziekeninrichting, maar is inmiddels ontslagen en voor verdere medische behandeling verwezen naar de uroloog.

Edmund werd voorgeleid en door de politie ingesloten.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten