Tour binnenland Suriname kost Nederlanders meer geld dan complete reis naar Spanje

Suriname binnenland tour trip vakantie korjaal boot

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Nederlanders, Belgen en andere Noord-Europeanen die vanuit hun land naar Mediterrane landen als Spanje afreizen, komen vaak op een veel lager totaalbedrag uit dan wanneer zij vanuit Paramaribo een meerdaagse tour naar het Surinaamse binnenland zouden boeken.

Zo blijkt althans uit onderzoek gedaan door GFC Lifestyle.

Voor een 7-daagse reis vanuit Schiphol naar het Spaanse Malaga betaal je buiten het hoogseizoen rond de €700 voor twee tickets inclusief een appartement voor de duur van het verblijf.

De prijzen voor autohuur zijn in Spanje ook schappelijk; namelijk gemiddeld €22 per dag voor een middenklasser.

Diverse Surinaamse touroperators die langdurige, meerdaagse trips naar het binnenland verzorgen hanteren bedragen die vele malen hoger liggen dan wat een complete vakantie naar Zuid-Europa kost.

Erbij komt kijken dat er eerst vliegtickets moeten worden betaalt om vanuit Europa naar Suriname af te reizen, waardoor een vakantie in het Zuid-Amerikaans land een relatief kostbare aangelegenheid wordt.

OOK INTERESSANT
Respectloos gedrag jegens president Santokhi heeft verwoestend effect op samenleving

Een groot aantal deelt de opinie dat er ingrijpende maatregelen getroffen moeten worden om Suriname interessanter te maken voor toeristen.

Foto ter illustratie.