fbpx

Topexpert stelt advieslijst samen voor dames die een rijke en succesvolle man aan de haak willen slaan

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een grote groep vrouwen zou het enorm fijn vinden een relatie te hebben met een kapitaalkrachtige man. Echter weten zij volgens een relatietherapeut vaak niet wat zo’n type man belangrijk vindt in een partner.

De gerespecteerde Amerikaanse datingcoach LFA beweert dat dames die zich eerst concentreren op hun carrière en pas daarna een geslaagde man aan de haak proberen te slaan, meestal van een koude kermis thuis komen.

‘Het vinden van een man wordt voor hen pas belangrijk na het bereiken van hun eigen persoonlijke en financiële doelen. Vaak zijn ze dan dik in de dertig, en willen dan pas settelen met een man die het liefst ook succesvol is.’ 

De relatietherapeut stelt daarentegen dat welgestelde mannen een zeer grote voorkeur hebben voor jonge, vruchtbare, zorgzame en traditionele vrouwen.

‘Het enige type man die dan overblijft is eentje die zij in haar jongere jaren nooit aantrekkelijk vond, maar nu de enige optie is voor een serieuze relatie of huwelijk’, zegt LFA.

Op basis van zijn jarenlange ervaringen, en het begeleiden van mannen en vrouwen heeft de Amerikaan een lijst samengesteld met zaken waaraan een dame zou kunnen werken om haar kansen te vergroten een rijke man aan de haak te slaan.

– Zorg ervoor dat je goed weet te koken en zonder te mopperen het huis schoonmaakt. Doe dit zonder te vragen. Een waardevolle man zoekt een meegaande vrouw en wil na een lange werkdag in alle vrede thuiskomen.

OOK INTERESSANT
Koppels zeggen te snel 'ik houd van je' aan elkaar

– Wees je ervan bewust dat je verleden een beslissende factor kan zijn voor een succesvolle man, kies in je jongere jaren niet voor een promiscue levensstijl en raak niet zwanger. Een welgestelde man heeft veel opties, en dit kan een reden zijn om jou af te wijzen voor iets serieus.

– Gebruik geen stimulerende of verdovende middelen. Stop met roken en drink niet of met mate.

– Plaats geen aanstootgevende, halfnaakte foto’s op sociale media. Hiermee trek je inderdaad (rijke) mannen aan, maar je zult eerder worden gezien als object en niet als lange termijn optie. Succesvolle mannen willen niet dat een losbandige vrouw hun achternaam draagt.

– Zorg voor een slanke lijn en kleed je te allen tijden vrouwelijk. Gebruik geen schutting/straattaal en spreek fatsoenlijk.

– Wees bereid om je mannelijke vrienden los te laten indien je een relatie krijgt met een financieel sterke man. Ook je vrijgezelle vriendinnen kunnen je op het verkeerde pad brengen.

Tot slot zegt de expert dat het juist een zeer nobel streven is indien een vrouw traditioneel probeert te zijn, en dat het geslacht ten onrechte wordt bekritiseerd ingeval ze ervoor kiest om onder andere niet te werken en in plaats daarvan voor hun gezin te zorgen.

Foto ter illustratie