Groep jongens vult flessen met lijm in plaats van handdesinfectiemiddel in supermarkt

GFC NIEUWSREDACTIE- Enkele tieners hebben gratis ‘handdesinfectiemiddel’ aangeboden aan klanten buiten een supermarkt, maar ze hadden de flessen eigenlijk gevuld met superglue.

Toen ze een vrouw benaderden die aan het winkelen was in een Engelse supermarkt, constateerde ze dat er iets niet klopte toen de kinderen begonnen te giechelen.
Een van de jongens vroeg haar of ze haar handen wilde reinigen, maar ze realiseerde zich dat hij van oor tot oor grijnsde en wachtte tot ze haar hand uitstak, schrijft LAD Bible.
‘Hij wachtte tot ik mijn hand uitstak met een enorme glimlach op zijn gezicht. Ze begonnen allemaal te lachen. Ik vroeg:’ Wat zit er in de fles? ‘ Hij zei lachend ‘ontsmettingsmiddel’. “Ik hoorde een van de jongens lachen en hij zei: ‘F ***** g superlijm. “Ze liepen allemaal lachend weg toen ik zei: ‘Ik ga, bedankt’.”