fbpx

Tiener Playboy Bunny die hugh Hefner’s ‘duivelskind’ op 19-jarige leeftijd heeft geaborteerd, zegt dat ze blij was om hem te zien sterven

GFC NIEUWSREDACTIE- Een voormalige Playboy Bunny heeft verteld over de ‘terreur’ die ze voelde nadat haar kind met Hugh Hefner op slechts 19-jarige leeftijd werd geaborteerd.

Karissa Shannon raakte zwanger van de baby van de Playboy-oprichter toen hij 83 jaar oud was en ze zei dat het voelde alsof ze ‘het kind van de duivel droeg’.

De tiener onderging de abortus zonder dat Hefner daar ooit achter kwam. Karissa werd uitgenodigd om in het beruchte landhuis te wonen met haar tweelingzus Kristina en ontdekte dat ze zwanger was in 2009 nadat ze een bloedtest had ondergaan voor een borstvergroting waarvoor Hefner betaalde.

Ze zei: “Ik had geen seks met iemand anders, dus het had alleen zijn baby kunnen zijn. Ik wilde er gewoon zo snel mogelijk vanaf. Ik wilde niet dat Hef erachter zou komen en dat heeft hij ook nooit gedaan.

“Ik walgde van mijn lichaam en had het gevoel dat er een alien in mijn maag zat. Het was alsof de duivel in mij zat. Ik wilde niet dat iemand wist dat ik het kind van een 83-jarige man droeg.”

Ze vervolgde: “Ik vond een kliniek in LA. Ik kreeg de beveiliging van Hef om ons bij het winkelcentrum af te zetten, te doen alsof we gingen winkelen en belde vervolgens mijn vriend om ons op te halen. We hebben het geheim kunnen houden.”

BEKIJK OOK
Pamela Anderson wist dat vriend vreemdging toen ze hem 'zijn penis in de wasbak zag wassen'

De tweeling, die nu 32 jaar oud is, werd op hun 19e verjaardag voor het eerst overgehaald om met Hefner naar bed te gaan en werd onder druk gezet tot dronken onbeschermde groepsseks.

De vrouwen hebben de Amerikaanse tijdschriftuitgever beschreven als een ‘zwarte ziel’ en zeggen dat ze later begeleiding nodig hadden nadat hun ervaringen met hem hen met PTSS en depressie achterlieten.

Het paar zei dat ze blij waren om te horen van het overlijden van Hefner in 2017, omdat hij geen andere vrouwen meer mentaal kon schaden.

Ze onthulden: “Toen Hef stierf, voelde een deel van ons zich verdrietig, maar een ander deel was zo van: ‘OK goed, er zullen geen meisjes meer worden verzorgd en geruïneerd zoals wij waren’.

Kristina beschreef Playboy als een ‘sekte’ waarvan ze oorspronkelijk dachten dat het ‘één grote familie’ was. Ze voegde eraan toe: “Hef gedroeg zich alsof hij jou bezat. Als we zijn regels overtraden, sleepten zes bewakers ons naar onze kamer en lieten ons niet vertrekken.

Tweelingzusjes Karissa en Kristina Shannon werden voor het eerst misleid om te slapen met Hugh Hefner die op dat moment 83 jaar oud was op hun 19e verjaardag nadat hij hen had gedrogeerd (Foto: Getty Images voor AFI)