fbpx

Telesur bespreekt oplossingsmodellen met president Santokhi

GFC NIEUWSREDACTIE- Het Telecommunicatiebedrijf Suriname (Telesur) heeft in een ontmoeting met president Chandrikapersad Santokhi diverse oplossingsmodellen besproken.

In deze periode van crisis waarin wij momenteel leven, is het voor Telesur belangrijk om samen met de regering te werken aan gepaste oplossingen voor diverse vraagstukken.

Ook aanwezig bij dit onderhoud waren vicepresident Ronnie Brunswijk en minister Albert Jubithana van Transport, Communicatie en Toerisme.

Momenteel volgen vele scholieren via het internet hun reguliere lessen. Dit is een van de onderwerpen waarover gebrainstormd is met het staatshoofd.

BEKIJK OOK
Patiënt belangrijkste partij in Suriname HEARTS Initiatief

Voor president Santokhi is dit vraagstuk momenteel belangrijk en hij heeft daarvoor de nodige aandacht gevraagd van het telecombedrijf.

Voor het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur is het wenselijk dat elke school voorzien is van internetverbinding.

“Voornamelijk voor de president is dit van de scholieren belangrijk en het heeft zeker onze aandacht. Samen met het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur bekijken wij de mogelijkheden en oplossingen om dit te bewerkstelligen”, zegt directeur Mike Antonius van Telesur.