Empowering Change: Suriname Leadership Academy 2023

jci

GFC Nieuwsredactie – De 8e editie van de Suriname Leadership Academy 2023 (SLA 2023) is vandaag met trots gepresenteerd door Junior Chamber International Suriname (JCI Suriname).

JCI is al meer dan 60 jaar actief in Suriname als internationale non-profit organisatie.

Door middel van trainingen biedt de organisatie jongeren tussen de 18 en 40 jaar kansen voor ontwikkeling, en geeft hen tevens de mogelijkheid om duurzame gemeenschapsprojecten te realiseren.

Sinds 2015 is de Suriname Leadership Academy een jaarlijks terugkerend evenement.

Dit jaarlijks evenement omvat twee dagen vol trainingen  –  28 en 29 september – waarbij deelnemers worden voorzien van waardevolle leiderschapstools.

Deze trainingen streven ernaar om deelnemers in staat te stellen positieve veranderingen binnen hun gemeenschappen te bewerkstelligen. Het thema van dit jaar is zorgvuldig gekozen, met als doel de deelnemers als leiders de juiste middelen aan te reiken om hun mentaliteit, houding en vaardigheden te ontwikkelen of aan te scherpen, om zo effectieve verandering te kunnen leiden.

OOK INTERESSANT
Politie voert landelijke veiligheidsoperatie uit

Het evenement is in lijn met de missie van JCI Suriname om “leiderschapsontwikkelingskansen” te bieden die jongeren in staat stellen positieve veranderingen te creëren.

Er zijn diverse lokale en internationale trainers speciaal ontworpen trainingen te verzorgen om deze missie te verwezenlijken.