Suriname is een ziek land dat onder behandeling staat van incompetente misleiders

INGEZONDEN- Dat Suriname een ziek land is kan haast niemand meer ontkennen.

Wij worden dagelijks geconfronteerd met problemen die zouden worden opgelost door onze regeerders van de afgelopen 45 jaar. Het blijken allemaal valse beloften te zijn geweest.

Wanneer zal de meerderheid nu eindelijk eens inzien dat wij steeds voor de gek worden gehouden? Dat men niet aan de macht wil komen om Suriname vooruit te helpen, maar zichzelf, familieleden, sponsors en vrienden?

Hoeveel moet er nog gebeuren?

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Het grootste gevaar voor vrouwen is niet de seriemoordenaar maar haar langdurige vriend of man

Prijzen schieten omhoog, de stroom- en watervoorziening valt 500 keer per jaar uit, de kwaliteit van internetverbindingen hapert, straten staan dagenlang onder water bij de geringste regenbui, diepe gaten in de wegen die maandenlang niet worden hersteld en zelfs dodelijke slachtoffers tot gevolg hebben!

OOK INTERESSANT
Dharm Mungra haalt uit naar presidentieel adviseur Bissumbhar over kritiek op Del Castilho

Corruptie op het hoogste niveau die niet wordt bestraft, het onnodig aankopen van dure voertuigen door regeringsmensen terwijl er een gebrek is aan medicijnen en materiaal in de ziekenhuizen. Er wordt vreselijk gegraaid!

De opeenvolgende regeringen hebben er een totale chaos van gemaakt en geven elkaar steeds te schuld zonder zelf in de spiegel te kijken.

OOK INTERESSANT
Politie op zoek naar twee verdachten van ernstige misdaden Pikin Saron

Ik heb er geen geloof meer in en geen greintje respect voor regeringsmensen in Suriname. Ik plaats ze allemaal in de categorie grote misleiders. Ze zijn daarnevens ook nog eens incapabel.

Het is een situatie waarin wij terecht zijn gekomen waarbij ik alleen maar zin heb om veel te huilen.

Mevrouw S. Cruden.

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]