fbpx

Suriname hard op weg het nieuwe Haïti te worden

INGEZONDEN- Als er niet terstond een oplossing worden gevonden voor de opwaartse wisselkoersen voor vreemde valuta, neigt Suriname hard op weg te zijn het nieuwe Haïti te worden.

Nu al zijn er veel gezinnen die niet eens in staat meer zijn om hun kinderen dagelijks op een normale wijze te voeden en duiken er gevallen van ernstige ondervoeding op.

Vanwege geldgebrek wordt bijna elke dag gekozen voor maaltijden vermicellisoepen die niet de benodigde eiwitten en andere noodzakelijke bouwstoffen bevatten.

Het is een grote schande dat de huidige regering het zover heeft laten komen.

Miljoenen US$ dollars zijn uitgegeven aan peperdure auto’s voor regeringslieden omdat zij zo nodig als elite personen willen doorgaan binnen onze maatschappij.

Ook de gelden die zijn verdampt aan de vele peperdure buitenlandse snoepreizen in business class en accommodaties in vijf sterren hotels hadden kunnen worden ingezet om de noden van het arme volk te lenigen.

BEKIJK OOK
Politieke manipulatie tegen de NDP heeft samenleving gedompeld in apathie

En wat dacht u van de immens hoge salarissen en onnodige kostbare privileges die deze politieke wezens zichzelf, hun vrienden en familie hebben toegeëigend?

Daarnaast zijn er nog menigvuldig onnodige torenhoge uitgaven gedaan en totaal verkeerde beleidsbeslissingen genomen die een desastreus effect hebben gehad op de economie en daarmee de leefkwaliteit van de Surinaamse samenleving.

Het mag nu zo zoetjes aan wel geconcludeerd worden: deze zeer ondeskundige regering is niet bij machte om dit land uit de rotzooi te halen. Zij maken een grotere puinhoop van ons land!

Mevrouw S. Cruden

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de GFC Nieuwsredactie het eens is met de inhoud