Surinaamse vrouw(41) besteedt spaargeld aan helderziende en laat familie radeloos achter

GFC LIFESTYLEREDACTIE- In een poging om haar toekomst te ontcijferen, heeft een 41-jarige in Nederland wonende Surinaamse vrouw een groot gedeelte van haar spaargeld uitgegeven aan bezoeken aan een helderziende uit de Randstad.

Haar familie is zowel verbijsterd als radeloos door haar acties.

Familieleden hebben herhaaldelijk geprobeerd haar ervan te overtuigen dat het raadplegen van mediums en helderzienden geen verstandige keuze is.

Ze benadrukten dat deze zogenaamde helderzienden de waarheid niet in pacht hebben en vaak valse hoop bieden. De methoden die veel van deze praktijken hanteren, zijn volgens hen veelvuldig ontkracht door wetenschappelijk onderzoek.

Een van de bloedverwanten heeft het verhaal gedeeld in een Facebook-groep die zich richt op spiritualiteit.

Uit de post bleek dat de 41-jarige vrouw veelvuldig te horen kreeg dat ze in de toekomst de loterij zou winnen en zwanger zou raken van een jongen.

Ondanks dat geen van deze voorspellingen uitkwam, blijft ze onwankelbaar in haar geloof in de kracht van de helderziende.

De post veroorzaakte een stroom van reacties in de groep.

Een opvallende suggestie was dat de dame tijdens haar volgende bezoek aan de helderziende zou moeten liegen over een significant levensgebeurtenis, om op die manier te kunnen onthullen of de voorspellingen en inzichten van de helderziende wel echt zijn.

OOK INTERESSANT
Internationaal VrouwenCollectief signaleert risico's van pesticiden in Suriname

De familie hoopt dat de vrouw snel zal inzien dat haar investeringen in de helderziende haar meer kosten dan ze opleveren, zowel financieel als emotioneel.

Foto ter illustratie.