fbpx

Surinaamse opa in Nederland hersenspoelt 9- jarige kleinzoon: ‘je vader is de duivel’

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 67- jarige man hitst zijn negenjarige kleinzoon op ongekende wijze op tegen zijn bloedeigen vader. Het doel is om de twee uit elkaar te drijven.

Aan de jongen vertelt hij consequent dat hij erg moet oppassen voor zijn pa omdat die een duivels karakter zou hebben en daarom een slecht mens is.

De zestigplusser uit Den Haag, Nederland, die in Suriname is geboren, heeft al jarenlang een ernstige vijandband met de verwekker van de knul.

De man heeft het nooit geaccepteerd dat zijn dochter een relatie aanging met hem en heeft daar vaker veel negatief commentaar op geleverd.

De ouders van de 9- jarige zijn intussen al uit elkaar, maar het kind gaat nog regelmatig bij zijn biologische vader en zijn nieuwe vriendin logeren.

BEKIJK OOK
11- jarige jongen wordt dagelijks met 'geweld' gedwongen zijn tanden te poetsen

Een familielid dat zich stoort aan de gewiekste acties van de opa vertelt aan de lifestyleredactie van GFC Nieuws dat hij zelf gesprekken heeft gevoerd met de ophitser. Daarbij is uitgelegd dat hij fout bezig is.

Hij wordt ervan beschuldigt het kind doelbewust te manipuleren met het doel dat hij niet meer naar zijn vader wil gaan.

De grootvader stelt zich echter op het standpunt dat het zijn taak is om zijn kleinkind te waarschuwen voor, zoals hij het omschrijft, ‘het kwaad van Den Haag’.

Foto ter illustratie.