Surinaamse oma die nog nooit in vliegtuig heeft gezeten, geeft NPS, NDP en VHP de schuld

GFC NIEUWSREDACTIE– Een 53- jarige grootmoeder uit Paramaribo vertelt aan GFC Nieuws dat ze nog nooit in een vliegtuig heeft gezeten en er nu rekening mee houdt dat ze dat in haar leven niet meer zal meemaken.

Ook haar vier kinderen en kleinkinderen hebben nimmer de wolken vanuit een vliegtuigraam mogen aanschouwen.

De dame zegt het een grote schande te vinden dat ze ondanks het feit dat ze altijd hard heeft gewerkt, nooit voldoende valuta heeft kunnen verdienen om een vliegticket inclusief hotel, vakantiegeld en bijkomende kosten te kunnen betalen.

Ze geeft de schuld aan opeenvolgende Surinaamse regeringen.

“Al vanaf mijn jeugd was het mijn droom om met het vliegtuig op vakantie te gaan naar Nederland of Amerika en in een mooi hotel te verblijven. Maar het is niet gelukt en zal ook niet meer gebeuren want ik verdien gewoon te weinig en ik weiger geld van familie cadeau te krijgen. Ik ben veel te trots daarvoor, ik wil het zelf verdienen”.

“Ook mijn kinderen en kleinkinderen zie ik niet gauw in het vliegtuig stappen. Om zoveel euro’s te sparen gaat zeker mislukken want ze komen nu al niet rond met hun geld”, moppert ze.

“Sinds de periode Henck Arron tot nu toe is het alleen maar slechter gegaan in dit land. Deze regeringen hebben mijn droom simpelweg vernietigd. Ze ruïneren ook de dromen van mijn kinderen en kleinkinderen”, is haar mening.

Naar verluidt is deze grootmoeder beslist niet in de minderheid.

Een ruim aantal mensen in Suriname is ondanks hun middelbare of hogere leeftijd nimmer met het vliegtuig naar het buitenland op vakantie geweest omdat de hoge bedragen in buitenlandse valuta door deze groep niet opgehoest kunnen worden.

BEKIJK OOK: Als er vandaag verkiezingen zouden worden gehouden, zou het volk VHP en ABOP wegstemmen

Overige berichten