Surinaamse Nederlander gaat veel liever naar Curaçao op vakantie: ‘er is daar meer te doen’

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een Nederlander van Surinaamse komaf heeft aangegeven dat hij eerder kiest voor een vakantie op Curaçao dan voor zijn geboorteland. Zo liet hij weten aan GFC.

In een korte mail gestuurd naar GFC Lifestyle legde hij uit dat een gebrek aan vertier en de hoge ticketprijzen de hoofdredenen zijn waarom hij Suriname overslaat voor vakantie.

“Een vliegticket naar Curaçao is goedkoper dan naar Paramaribo. Ook heeft het Caribische eiland meer bezienswaardigheden, mooie stranden en activiteiten voor kinderen,” commentarieerde de lezer van GFC.

OOK INTERESSANT
Moeder uit Paramaribo huilt dagen achtereen omdat dochter(19) haar vriendin dumpt

Uit onderzoek gedaan door de redactie van GFC Lifestyle blijkt dat er op basis van het gunstigste tarief, voor om en nabij €600, vanuit Amsterdam naar Willemstad kan worden gevlogen, heen en terug.

Voor een retourpassage naar Paramaribo vanuit Amsterdam Schiphol betaalt men grofweg €900, afhankelijk van de periode.

“Ik geniet liever van de mooie wateren van het Caribische gebied dan dat ik tussen het zwerfvuil in de binnenstad van Paramaribo loop met mijn vrouw en kinderen”, aldus de man.

OOK INTERESSANT
Vrouw uit Paramaribo onder druk gezet om man te vertellen dat hij niet de vader is van haar dochter

Ter conclusie, Suriname zou volgens de Surinaams-Nederlandse man een fors aantal maatregelen moeten treffen om het aantrekkelijker te maken voor toeristen.

Foto ter illustratie.