fbpx

Surinaamse moeder is bang dat ze binnenkort wordt vergiftigd

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een vrouw die woont in Paramaribo, Suriname, heeft aan haar vrienden en familieleden verteld dat ze bang is dat haar binnenkort iets ernstigs overkomt.

De twintiger is moeder van een zoon. De vader van het kind heeft recentelijk de samenwoningsrelatie met de jonge vrouw abrupt verbroken nadat hij een andere dame in zijn leven toeliet.

Hij heeft bij zijn vertrek echter aangegeven dat hij de jongen zelf wil opvoeden.

De verwekker van het kind en zijn nieuwe vriendin bewegen hemel en aarde om de moeder verschillende verklaringen te laten ondertekenen.

Onder meer dat ze volledig afstand neemt van van haar kind omdat ze financieel niet sterk genoeg zou zijn om hem te verzorgen.

BEKIJK OOK
Geld geven aan vrouwen in ruil voor liefde is de eerlijkste transactie op relatievlak

Familieleden hebben haar gewaarschuwd om geen enkel stuk te ondertekenen.

Een goede vriend van de moeder vertelt aan GFC Nieuws dat het koppel echter zware druk blijft uitoefenen op de moeder om haar zoon officieel af te staan.

De jongedame heeft aan diverse mensen in haar familie- en vriendenkring uitgelegd dat als ze om onduidelijke reden plotseling komt te overlijden of ernstig ziek wordt, zij de onderzoeksautoriteiten moeten verzoeken om na te gaan of ze is vergiftigd.

Foto ter illustratie.