Surinaamse Glory Middengewicht Kampioen Donovan Wisse zegt titelverdediging af wegens ziekte, Michael Boapeah teleurgesteld

GFC NIEUWSREDACTIE- De geplande krachtmeting tussen de Surinaamse kampioen Donovan Wisse en uitdager Michael Boapeah tijdens Glory 89 in Bulgarije op 7 oktober heeft een onverwachte wending genomen.

Wisse heeft wegens ziekte moeten afzeggen, wat tot grote teleurstelling heeft geleid, niet alleen bij de fans maar ook bij Boapeah, die zijn kans op de Glory Middengewicht titel zag vervagen.

Boapeah deelde zijn teleurstelling op sociale media en verklaarde: “Wisse annuleerde het gevecht ruim een maand van tevoren vanwege ziekte. Ik was klaar om de titelriem mee naar huis te nemen.”

Met onzekerheid over Wisse’s herstel, vervolgde Boapeah: “Ik denk dat we zullen moeten wachten tot Wisse klaar is. Wisse laat het me weten als je niet meer bang bent.”

De exacte aard van Wisse’s ziekte is niet bekendgemaakt. Opmerkelijk is dat Wisse binnenkort zijn eigen kickboksevenement organiseert op 2 september. Het is nog onduidelijk of hij aanwezig zal zijn bij dit evenement.

OOK INTERESSANT
Politiebond wijst voorstel regering af

De vurig verwachte confrontatie tussen Wisse en Boapeah zal dus moeten wachten, terwijl fans en de vechtsportwereld gespannen afwachten op updates over de gezondheid van de kampioen en de toekomst van de Glory Middengewicht titel.