fbpx

Surinaamse bankmedewerkster op haar plek gezet door ‘slimme kop’ uit Nederland

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een vrouw die werkt bij één van de bekende handelsbanken in Suriname en denkt de wijste van Suriname te zijn is in de laatst week van december 2022 flink op haar plaats gezet.

Al jaren propageert de bankmedewerkster tijdens familiebijeenkomsten dat niemand haar wat dan ook moet komen uitleggen over financiële zaken, maar ook talrijke andersoortige veelbesproken maatschappelijke vraagstukken.

Want, zo zegt ze, ‘ik weet alles beter en jullie en de rest in het land weten geen mallemoer dus houden jullie allemaal je mond. Ik praat en heb altijd gelijk’.

Een nicht van de arrogante overigens niet hooggeplaatste bankmedewerkster vertelt aan GFC Lifestyle dat tijdens de kerstviering binnen familieverband er dit keer echter een hoogopgeleide neef uit Nederland op bezoek was.

BEKIJK OOK
'Schoonmoeder' is bedreigd: ik breek je kaak als jij je dochter stimuleert om vreemd te gaan

De hoogmoedige “tante” wilde in discussie met hem gaan over allerhande brandende kwesties maar kreeg door het grote kennisniveauverschil verbaal ‘alle hoeken van de woonkamer te zien’.

“Zij werd volledig voor schut gezet door onze neef uit Holland tegen wie ze in geen enkel opzicht opgewassen was. Niet qua woordenkeus, taalformuleringen, maar het belangrijks: op inhoudelijk vlak werd ze helemaal weggevaagd”, wordt aan GFC Lifestyle uitgelegd.

De verwaande “madame” kon de openlijke afgang op een gegeven moment niet meer aan en vertrok met haar staart tussen de benen samen met haar kind naar huis.

Foto ter illustratie.