Surinaams-Nederlandse miljonair: ‘ik doe geen zaken met landgenoten’

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een naar eigen zeggen schatrijke Surinaamse ondernemer met een miljonairsstatus die woont in een grote Nederlandse stad, heeft aangegeven geen zaken meer te doen met personen van zijn eigen afkomst die nog wonen in hun thuisland.

Dat onthulde de bekende naam in zakenkringen tijdens een business-meeting in de Randstad aan een redacteur van GFC Lifestyle.

Volgens de vijftiger zorgt serieus zakendoen met Surinamers woonachtig in hun eigen land, voor onnodig veel ‘stress, ergernis en verlies van kostbare tijd.’

Hij beweert dat landgenoten die op zakelijk vlak wel serieus zijn, haast niet meer te vinden zijn. Hun grootste manco’s zijn conform zijn theorie een gebrek aan discipline, kundigheid en het niet nakomen van gemaakte afspraken.

“Ook mijn businesspartners zijn het met mij eens. Surinamers die wonen in Suriname zijn goed geschikt om gezellig feest mee te vieren, maar om serieuze zaken mee te doen moet je ze zeker vermijden,” weet hij zeker.

De Suri-Ned vulde aan dat het niet nakomen van afspraken en gouden bergen beloven zorgen voor de meeste ergernis.

“Wanneer blijkt dat ze hun beloften niet kunnen waarmaken, komen ze met valse argumenten of laten nooit meer van zich horen,” zegt hij tot slot.

Foto ter illustratie.

OOK INTERESSANT
Angst voor Surinaamse Nederlanders met superieure kennis zeer reëel bij politici