fbpx

Stel in Rotterdam krijgt fikse ruzie om rapper Lil Kleine

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 28- jarige vrouw die samen met haar drie jaar oudere vriend woont in de Nederlandse stad Rotterdam kregen dinsdagavond een hoogoplopende ruzie met elkaar om een wel heel opmerkelijke reden.

Een kennis van het liefdeskoppel die thuis op bezoek was vertelt aan GFC Nieuws dat er naar een RTL-4 televisieprogramma werd gekeken toen de mishandelingskwestie van rapper Lil Kleine uitgebreid werd besproken.

De vrouw zou toen een opmerking hebben gemaakt die in het verkeerde keelgat schoot van haar vriend.

‘Ik vind Lil Kleine wel een heel knappe man. Hij is zo stoer, zo geweldig, zijn gedrag spreekt mij wel aan. Ik zou hem heel graag een keer willen ontmoeten’, vertelde zij volgens de getuige op hunkerende en serieuze toon.

Haar vriend ontstak in woede en kon het emotioneel niet verwerken dat zijn geliefde dergelijke uitspraken deed over een persoon die zich schuldig heeft gemaakt aan walgelijke vrouwenmishandeling.

Desondanks bleef ze na een felle discussie bij haar standpunt.

Het conflict liep op een gegeven moment zo hoog op dat de man heeft besloten dinsdagnacht bij zijn ouders door te brengen om af te koelen.

Ook de kennis is teleurgesteld in de bizarre zienswijze van haar vriendin. Zij zegt dat een man die vrouwen misbruikt of mishandelt, nooit als stoer en geweldig mag worden aangemerkt.

Volgens informatie is de 28- jarige dame al langere tijd een enorme fan van de rapper.

foto: ig/lilkleine