Steeds meer vermoeden dat er een ‘buitenaardse’ basis actief is op de bodem van de oceaan (VIDEO)

GFC NIEUWSREDACTIE – De beweringen van UFO- deskundigen dat buitenaardse wezens niet alleen in het luchtruim van onze planeet actief zijn, maar ook op de bodems van onze zeeën en in vulkanen, lijkt steeds waarschijnlijker.

Gedocumenteerde ooggetuigenverslagen van vreemde UFO- activiteit op de Salomonseilanden hebben geleid tot een theorie dat er een buitenaardse basis onder water aanwezig is. Ook zijn er meldingen van UFO’s die vulkanen binnen vliegen.

Er duiken de laatste tijd vaker officiële beelden op van ongeïdentificeerd vliegende objecten die zich verplaatsen met geschatte snelheden van ruim 20.000 km per uur.

De objecten gaan volgens Amerikaanse mariniers ook de diepte van de zee in en komen na enkele uren met grote snelheid weer boven water.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Steeds meer meldingen van UFO’s wereldwijd

Voormalige Russische en Amerikaanse medewerkers van inlichtingendiensten vertellen dat de objecten zich net als in de lucht, ook onderzees met extreem hoge snelheden verplaatsen.

Er worden manoeuvres uitgevoerd die volgens experts niet mogelijk zijn met de momenteel beschikbare aardse technologie.

Het Pentagon heeft bevestigd dat al het gelekte beeldmateriaal van de bekende documentairemaker Jeremy Corbell, tot nu toe authentiek is.

Op de video van de Amerikaanse marine die door Corbell  naar buiten is gebracht, is ook te zien dat een ongeïdentificeerd vliegend object in 2019 voor de kust van San Diego in de oceaan duikt.

Zie hieronder een andere documentaire van History channel over vreemde objecten onder water.


Overige berichten