fbpx

Standaardenbureau organiseert National Quality Award

GFC NIEUWSREDACTIE- Surinaamse bedrijven kunnen zich vanaf 18 januari opgeven voor deelname aan de National Quality Award 2022.

Het National Quality Awards-programma wordt door het Surinaams Standaarden Bureau (SSB) uitgevoerd met ondersteuning van de CARICOM Regional Organization for Standards and Quality (CROSQ).

Dit programma vloeit voort uit de 11th EDF EPA TBT programma en zal bedrijven c.q. organisaties in Suriname de kans geven om aan te tonen dat zij de beste kwaliteitsproducten en -diensten in het land aan de klant brengen.

De National Quality Awards-programma heeft als enig doel: bedrijven c.q. organisaties te erkennen die “blijk hebben gegeven van toewijding aan kwaliteit door erkende standaarden en best practices te implementeren”.

BEKIJK OOK  Personeel Nationale Loterij wacht nog op salaris

Dit programma zal gebaseerd zijn op een uitgebreide beoordeling aan de hand van vooraf vastgestelde criteria in het kader van de Quality Awards Scheme.

Het NQA-programma zorgt voor bevordering van het concurrentievermogen van Surinaamse producten en diensten en stelt bedrijven c.q. organisaties in staat te streven naar uitmuntendheid, groei en ontwikkeling, het bevorderen en tegelijkertijd stimuleren van duurzaamheid.

Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname.

Het deelname formulier treft u in onderstaande link:
https://forms.gle/67BKunC2x4SJmHxw5

Voor meer informatie omtrent de National Quality Award bezoek onderstaande website.
https://www.ssb.sr/nieuws/2022/national-quality-awards-2022/

De registratie sluit op zondag 20 februari 2022.