Schatrijke Surinaamse zakenman wast zijn auto maar één keer per jaar: ‘Ik wacht op de regen’

vieze auto wassen scaled

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een schatrijke Surinaamse zakenman die woont in Nederland, zegt dat hij maar ‘eens per jaar’ door de wasstraat rijdt en in de tussentijd wacht op de regen om zijn bolide schoon te maken.

De vijftiger uit de Randstad liet al eerder aan GFC Lifestyle weten dat hij met zijn miljoenen ongelukkig is, en zelfs depressieve momenten meemaakt. Lees hier meer daarover, Surinaamse miljonair: niks maakt me meer gelukkig en ik ben depressief

“Ik waste vroeger tweemaal per week al mijn auto’s op de hand. Maar al mijn bezittingen zorgden uiteindelijk voor stress en drukte in mijn hoofd.”

“Nu heb ik maar één bescheiden auto in mijn bezit die ik misschien om het half jaar was. De regen doet de rest. Het geluk zit hem in de kleine dingen. Ik was jarenlang fout bezig door steeds maar te investeren in luxe goederen.”

De bekende in de zakenwereld vult aan dat hij zich tegenwoordig focust op gezondheid, liefde, sociale contacten, familie en persoonlijke groei.

OOK INTERESSANT
Eigen huis bezitten blijkt een illusie voor groot deel jonge Surinamers

Een autotechneut uit Den Haag vertelt aan GFC dat vuiligheid van bomen, vogelpoep, modder, et cetera, voor permanente schade kan zorgen aan de lak.

“Hoewel het zelden wassen van een wagen voordelen kan bieden voor het milieu, is het toch aan te raden voor iedereen die de waarde en het uiterlijk van hun voertuig wil behouden om regelmatig schoon te maken,” aldus de specialist.

Foto ter illustratie.