Schatrijke Surinaamse ondernemer: ‘8 uur per nacht slapen was essentieel om miljonair te worden’

GFC LIFESTYLEREDACTIE– Een in de Nederlandse Randstad bekende naam in zakenkringen heeft tijdens een business-meeting onthuld dat 8 uur per nacht slapen een essentieel onderdeel is geweest van zijn financieel succes.

De Surinaams-Nederlandse ondernemer noemt slaap cruciaal voor mentale en fysieke welzijn.

“Ik ken talrijke gevallen van collega ondernemers die onderuit gaan door slechte slaap. Een goede nachtrust herstelt het lichaam, bevordert geheugenopslag en creativiteit,” weet de vijftiger met een miljonairsstatus zeker.

Volgens hem wordt er veel aandacht besteed aan factoren die tot succes kunnen leiden, zoals discipline, hard werken en netwerken.

Aan een redacteur van GFC Lifestyle zegt hij dat hij vele malen beter presteert en helderder kan nadenken bij 8 uur slaap per nacht

Slaaptekort zorgt conform zijn ervaringen en die van zijn zakenpartners voor minder productiviteit, een zwakker immuunsysteem en slechtere besluitvorming.

“Ik geloof dat het een grote rol heeft gespeeld in mijn weg naar het miljonairschap,” aldus de Suri-Ned.

Andrew Huberman, een prominente Amerikaanse neurobioloog van Stanford University, benadrukt dat slaap essentieel is voor leren, geheugen en emotionele gezondheid.

Hij stelt dat goede slaapgewoonten bijdragen aan verhoogde alertheid, productiviteit en algemeen welzijn, en het risico op tal van gezondheidsproblemen vermindert.

Foto ter illustratie.

OOK INTERESSANT
Miljonair worden in Suriname nog steeds goed mogelijk, zegt succesvolle ondernemer