Santokhi: “We werken hard voor u en voor Suriname!”

santokhi

GFC NIEUWSREDACTIE- “We werken hard voor u en voor Suriname!” Dit zegt de Surinaamse president Chandrikapersad Santokhi.

Volgens het staatshoofd staan de zorgsector, het landelijk woningbouwprogramma fase 1 en coördinatie 2e helft actieplan hoog op de agenda van de regering.

Op 16 augustus vond er een regeringsraadsvergadering plaats waarin het actieplan voor de tweede helft van het mandaat is besproken.

OOK INTERESSANT
Motorfietser gewond na aanrijding met auto op Indira Gandhiweg

“We hebben een coördinatiebureau, dat bestaat uit deskundigen van verschillende ministeries en het Kabinet van de President, aan het werk gezet om ervoor te zorgen dat we onze doelen op tijd halen,” zegt de president.

Er zullen volgens de regeringsleider binnenkort ook vertegenwoordigers van de samenleving uit de nationale dialoog worden betrokken om te helpen monitoren.

OOK INTERESSANT
Strafrechtelijk onderzoek naar mogelijke onregelmatigheden binnen Energie Bedrijven Suriname

“We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat ons nationaal woningbouwprogramma binnenkort veel projecten zal realiseren. En onze minister van Volksgezondheid is proactief bezig met het herstel van de gezondheidssector,” aldus de president.