fbpx

Rotterdamse tiener (18) levenslang voor de gek gehouden dat haar broer een andere vader heeft

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 18- jarige jongedame blijkt haar leven lang doelbewust met verkeerde informatie groot te zijn gebracht.

De moeder, grootmoeder en tante van de tiener uit Rotterdam hadden haar verteld dat haar oudere broer met wie ze in één huis woont een andere vader heeft. Hij zou volgens hun informatie dus een halfbroer van haar zijn.

De jongeling die Surinaamse ouders heeft vroeg al jaren terug wie haar biologische vader is en kreeg maar geen eerlijk antwoord van haar alleenstaande moeder.

De tante van haar kon de leugen die sinds haar geboorte aan haar was verteld echter deze week niet meer voor zichzelf houden en onthulde het geheim.

OOK INTERESSANT
Criminelen hebben nieuwe gewiekste methoden om te beroven

GFC Lifestyle verneemt dat de drie ouderen de twee kinderen voor de gek hebben gehouden uit schaamte. De verwekker van zowel de jongen en het meisje is kort na geboorte van het meisje verslaafd geraakt aan verdovende middelen.

Hij staat in de havenstad bekend als een junkie die zich frequent bezighoudt met kleine diefstallen en andere vormen van lichte criminaliteit.

De jongen heeft nooit gevraagd wie zijn pa is en wil dat ook niet weten. Zijn zusje daarentegen wel.

Foto ter illustratie.